Lagotto Romagnolo

Neeltje was in 2003 op zoek naar een leuk actief middenslag hondje waar je lekker mee kon werken en wij waren al snel verliefd op de Lagotto Romagnolo. De keuze viel op Vita en wij hebben daar nog geen minuut spijt van gehad. Donna is één van de pups uit Vita's eerste nestje. Fresca is een pup van Donna haar laatste nestje. Vita, Donna en Fresca zijn inmiddels gesteriliseerd. We hopen over twee jaar ruimte te hebben voor een nieuwe moederhond. Dat betekent dat in ieder geval tot het voorjaar 2023 er geen nieuwe Casa la Vita hondjes geboren zullen worden.

In onze Kennel "Casa La Vita" worden alleen op kleine hobby basis zo optimaal mogelijk, gezonde, vrolijke en vrije pups gefokt. We doen er alles aan om de pups zo goed mogelijk te socialiseren. Naast de honden zijn er ook drie katten in huis. Dus de pups wennen er ook aan om met andere dieren in huis te wonen. De moederhonden zijn voor alles maatjes en fijne huisgenoten, maar wij vinden het leuk om zo af en toe een nestje te hebben.

Wij zijn lid van de Lagotto Romagnolo Club Nederland. “Casa La Vita” is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en fokt volgens de reglementen van deze rasvereniging en conform de eisen van de Raad. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de Lagotto Romagnolo, Wij staan altijd open voor informatie en vragen. U kunt ook een reactie achterlaten in het gastenboek.

Op zoek naar een leuke naam voor uw pup? Voor de nestjes die wij hebben gehad, hebben we namen bedacht die we wel vonden passen bij een Lagotto. U vindt ze elders op onze site. Misschien vindt u iets dat u aanspreekt.

Cunie & Neeltje SleijpenDeze website gebruikt Javascripts. Als je deze regel kunt lezen werkt Javascript niet. (Wellicht worden scripts geblokkeerd.) Installeer of activeer Javascript eerst.