Puppen-nieuws

12 juli 2021. Evita, een van de puppies van onze Fresca, is moeder geworden. Ze heeft bij mijn vriendin, Ingrid Kuijpers, een prachtig nest gekregen van acht pups: 6 reutjes en 2 teefjes. Nog niet alle reutjes hebben een nieuw thuis gevonden. Belangstelling? Bel Ingrid (06 436 96 534) of mail haar (ing.kuij@gmail.com). De pups en de kennel v. Berkania-Gaia van Ingrid kan je vinden in Maria Hoop (Limburg).

25 januari 2021. Fresca, onze fokhond, is met pensioen. Er is nog geen opvolging: we zullen dus in ieder geval de komende drie jaar geen nieuw nestje puppen hebben.

2 mei 2019. De puppen zijn inmiddels allemaal verhuisd naar hun nieuwe baasjes en bazinnetjes. Fresca was een goede en enthousiaste moeder. Helaas is ze te oud voor een derde nestje. Het zal helaas nog minstens vier jaar duren (tot voorjaar 2023) voordat we aan een nieuw nestje lagotto pups kunnen beginnen.

Zondag, 3 maart 2019. Fresca heeft vrijwel de hele zondagdag gebruikt om haar nestje op de wereld te zetten. Dit tweede nestje van haar bestaat uit zeven puppy´s, vijf jongetjes, twee meisjes. Allemaal gezond en zeer levenslustig. Foto's van de geboortes en de eerste kiekjes van het hele span zijn hier te bewonderen. Petra, hartstikke bedankt voor de schitterende foto's.

Vrijdag 1 februari 2019 heeft Fresca een echo gehad.
De beginnende pups waren al goed te bewonderen (in de live opname beweegt het allemaal en is het zeer overtuigend. Voor de kenner is de foto hiernaast ook al duidelijk, en voor het toekomstig baasje is dit de eerste foto van het nieuwe vriendje).

Begin januari 2019. Onze Fresca verwacht begin maart (2019) haar tweede nestje.
Heeft U belangsteling of wilt U meer informatie
neem dan gerust contact op.